Followers

Wednesday, 7 March 2012

Orang gila main bola

Orang gila main bola


Ada 26 orang gila, mereka akan menjalani ujian kesihatan di Amerika. Mereka dibawa dengan menggunakan pesawat Hercules yang besar. Ketika di udara, orang-orang gila itu terlalu bising kerana bermain bola di dalam pesawat. Kapten pesawat marah dan menyuruh co-pilotnya untuk menenangkan mereka.

co pilot : "Hoi! Bising sangat nie! Jangan main bola di dalam kapalterbang!!!"
bentak co-pilot kepada orang-orang gila tersebut.

Akhirnya situasi menjadi tenang. Tapi lama-kelamaan, Kapten curiga karena situasinya terlalu tenang. Dia menyuruh lagi co-pilotnya untuk memeriksa keadaan di belakang. Ketika co-pilot datang, dia terkejut setengah mati! Orang gilanya hanya tinggal 4 orang!!!

co pilot : "Hei, kamu semua! Kenapa tinggal 4 orang sahaja? Yang lain ke mana?"

Orang gila : "Habis... tak boleh main bola di dalam kapalterbang, jadi mereka main bola di luar la."

co pilot : "HAH?! Habis tu kenapa kamu semua masih berada di dalam?"

Orang gila : "Kan kami nie pemain simpanan...".

Monday, 30 January 2012

Jalan-jalan cari makan :D

salam semua.. maaf lha eyka dah lama tak update blog ni... rasa nyer dah berhabuk dah lha kot..hihi..
btw tok pengetahuan korang lappy eyka rosakk lha. sedihhh kan?? hihi.... eyka nak update pasal cuti akhir thun lepas..hihi....

 ni dekat Johor... jumpa  keluarga besar eyka..besar x besar jugakk lhaa kennnn... hihihi... kalau kowng pasan tangan eyka tuh berbalut kan?? kowng nak taw xpasal ap?? eyka cte ni kowng jgan lha gelakkk pulakk.. eyka tergenlincir.....hihi.. 
kiri SITI NURHANANI kanan NUR ATIQAH .. (eyka) sendrii.. hihihi. kami kembar xseiras ..hua3... kami always bersam walau di mana jua..... kami kenal sejak baby lagii... :)
kiri ANIS ALIAH kakak eyka ..kanan SITI NORAMIRA kakak nani... si keding si cumell .. hahha...
kiri ke kanan mama,mak,umi&ibu.... semua ni mak eyka... sebelum tuhh kowng JGN salah faham pulakkkk..... masing2 ade suami masing2 yaehhh... huhu :))
kiri ke kanan ayah , aba,abah&babah... ayah ku ..... <3 u lah..hihi..
okayyy...cter eyka xbape menarik.... eyka xde mud skunk... sorryy guys.. :(

Thursday, 8 December 2011

Hari gembira aku bersama kawan2


dari kiri eyna tengah aku yang paling burukk tuhh  kanan adeq kesayangan aku nani..kami selalu bersama... aku sonok dpat kawan macm downg nieyh, downg hapening..:D

ni eyja.. muka dia ni mybe ngah frust sebb xdpt mkan KFC ng abg.angkat dia.. muka tacing gini la kannn???:D

ni jojos... hehe.. dia mmg rapat ng eyka sejak sekolah rendah lagiii.dimana ade eyka disitu adalahh jojos.. dia CINA .. tapi , fasih GILERR berbahasa MELAYUU.. :D
ni aku NUR ATIQAH.. haha..just pnggl aku EYKA jerr.. ni muka mintk kaki.. heee. xcumel kann??
kiri aku EYKA kanan NANI.. kami KEMBAR  laen makbapak..haha.. pelikk kan???
kami kenal sejak kami LAHIR lagii.. hehehe..
kiri  EYNA kanan NANI lagii...asyik2 NANI jerr kann??? HAHA.. tuk pengetahuan korang NANI ni HOBI dia TANGKAP GAMBAR..haha.. dia seorang yang PANTANG nampak CAMERA..haha.. btw ble korang kenal nani dngan lebihh rapat agii.. korang mesti GILE.. coz NANI ni gler orang nya..haha.. :D
ni jelahh yang EYKA nk Taip punn.. eyka dah xde idea..hihi..:D
hope korang sudi baca samapi habiss akyy..:D